Fijn dat je gekozen hebt om deze site te bezoeken. EuroZ is een spaar en multi-currency ruilsysteem. Met de aankoop van producten en diensten kun je EuroZ-punten sparen. Daarnaast kun je de EuroZ-punten onderling uitwisselen.


Waar kun je EuroZ sparen:

1. Door je aan te melden als lid van www.euroz.nl. Je krijgt dan meteen al 100 EuroZ-punten kado! Klik hier om je aan te melden.

2. Door leuke en voordelige websites te bezoeken. Per deelnemende website krijg je 10 EuroZ-punten.

3. Door folders te bekijken. Per deelnemende folder kriig je 10 EuroZ-punten

4. Door produkten/diensten te kopen. Bijvoorbeeld

- Abonnementen op tijdschriften. Dit zijn abonnementen die altijd automatisch stoppen en zonder telemarketing (telefonische verkoop voor een langdurig abonnement). 

- Boeken die via webshops in het buitenland worden gekocht.

- Tevens voor aankopen van alle buitenlandse boeken en e-books

- Aankopen van tickets bij actiesites zoals Actie van de Dag, GroupDeal en Marktplaats.

- Reviews voor tijdschriften, boeken en overige producten/diensten. Per geplaatste en goedgekeurde review krijg je 10 EuroZ

5. Door met familie, vrienden en kennissen EuroZ uit te wisselen. Heb je een klusje gedaan, dan kun je vragen om bijvoorbeeld 1.000 EuroZ (met een waarde van 10 Euro) over te schrijven naar jouw rekening. Een andere keer leen je gereedschap uit en vraagt hiervoor 500 EuroZ (met een waarde van € 5,--). Via EuroZ kun je over en weer EuroZ-punten naar mekaar overschrijven. Heb je voldoende tegoed voor een kado, dan kun je dit bestellen in de EuroZ-shop.

Jouw emailadres is jouw rekeningnummer. Dit is het gedeelte EuroZ multi-currency. In plaats van het ruilen van producten of diensten geef je een vergoeding in EuroZ-punten.   


Waar kun je EuroZ voor inwisselen

1. Abonnementen op tijdschriften. Dit zijn abonnementen die altijd automatisch stoppen en zonder telemarketing (telefonische verkoop voor een langdurig abonnement)

2. Boeken en BoekenKioskbon. Hiermee kunnen via www.boekenkiosk boeken of boeken met korting worden besteld.

3. Tevens voor aankopen van alle ebooks 

4. Aankopen van tickets voor attractieparken, dierentuin, theaterbezoek, treinkaarten etc.

5. Voordelige actiedeals van Actie van de Dag, GroupDeal en Marktplaats

Sluit je aan bij EuroZ en verdien zonder te knippen of te plakken de leukste kado's!!!